Subjektivni osjećaj Vlade RS je da su putevi u Hercegovini odlični

Čelnici Vlade Republike Srpske saopštili su danas da su, prema njihovom subjektivnom osećaju, putevi širom Hercegovine odlični.

Iako su građani u prethodnih nekoliko godina često negodovali zbog loših saobraćajnica, u Vladi Republike Srpske kažu da građani imaju pravo na drugačije mišljenje.

Leutar.net Subjektivni osjećaj Vlade RS je da su putevi u Hercegovini odlični

– Kao što platu svako osjeća na drugačiji način, pa je nekome dobra, a nekome nije, tako se i percepcija kvalitata puteva razlikuje od osobe do osobe. Građani Hercegovine imaju pravo da misle da mi posao nismo obavili kako treba, ali se mi ne slažemo s tim i to je naše pravo – naveli su u Vlade Republike Srpske.

U Vladi RS kažu da je sve pitanje odnosa prema životu.

– Za nekoga je kamion asfalta do pola pun, a za nekoga do pola prazan. Za nas je uvijek do pola pun i generalno se uvijek trudimo da tako pozitivno pristupamo životu i poslu. Stara izreka kaže “Nemoj mi suditi ako nisi vozio svijetom našim vozilima”. Preporučujemo nezadovoljnim građanima Hercegovine da, kada okopni, dođu u Krajinu i stvari sagledaju iz naše perspektive – zaključili su u Vladi Republike Srpske.

Leutar.net

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

2 KOmentara

  1. Jednostran,pristrasan ili ličan osjećaj je i pravna kategorija pod uslovom da to mislimo.Ako pak na osnovu subjektivnog mišljenja odlučujemo,činimo ili ne činimo određene radnje onda smo na udaru zakona ili nekih drugih sankcija.Ako posmatramo puteve u Hercegovini, ali ono objektivno,vidjetćemo da su u katastrofalnom stanju.Još u predizbornoj kampanji 2014.godine obećane su rekonstrukcije,opravke i druge sanacije regionalnih puteva na prostoru Hercegovine.O toga ostadoše samo obećanja,zakrpe i po koji saobraćajni znak.Put Trebinje Ljubinje je neupotrbljiv.Kod prve kiše od Trebinja do Stsrog Slanog po nekoliko neopreznih vozača završi u brdu.Niti jedne odbojne ograde a rizik po bezbjednost saobraćaja je prevelik.Materijalna šteta ogromna.Takav je put i prema Dubrovniku a možda malo bolji prema Nikšiću i Bileći.Ako i satirično opišemo putne komunikacije možemo reći da se njima ne ide nikud.A i kako bi kad su nam rukovodioci od tamo došli i sa sobom donjeli standarde,znanja i navike.Ako bi mi pak htjeli u njihovu parohiju e tamo su standardi već malo bolji.Zato se nadamo da gospoda koja ne zna plivati u vodi zapliva u politički zaborav.

  2. Primjetio sam da Hercegovina uvijek kaska. Pa tako i sa svojim političkim stavovima.
    Mislim da nam generalno treba jedan veliki zaokret, zaokret ka srpskim interesima. A to je Zapad. Samo u SAD i Kanadi, živi za 300.000 više Srba nego u Srpskoj. A u RF npr. nepunih 30.000. od čega veliki broj potomaka komunista i drugih lopova koji su iznosili pare odavde (Miloševići i ostali…)

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.