I trebinjski vozači započeli protest!

Povodom informacije da će sutra biti smanjena cijena goriva u RS, trebinjski vozači su počeli da se spontano okupljaju i trube. Kako saznajemo od njihovog predstavnika koji je želio ostati anoniman, oni će narednih dana svakodnevno blokirati važne saobraćajnice u gradu, sve dok se cijene ne vrate na nivo prije pojeftinjenja. Kako navode, tu neće stati. Istrajaće sve dok ne natjeraju Vladu da cijena bezolovnog bude 2.73 KM.

Oni su izrazili bojazan da bi nekontrolisan pad cijena naftnih derivata mogao uticati na pad cijena osnovnih životnih namirnica.

Inače, Trebinje je možda jedini grad RS-e u kome vozači nisu protestovali zbog visokih cijena goriva. Kako saznajemo, sutra u 17 časova će se formirati velika kolona sa zastavama i razviti transparenti na kojima će pisati “HOĆU DA PLATIM, NISAM JA SIROTINJA” i “TRST JE NAŠ”.

Leutar:Net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.