Ljubav pomorca i blondine

Na sredini mosta, na samom rubu ograde, stoji prelijepa i savršeno građena plavuša. Gleda dolje u sinje more i hoće da se ubije kad… Naiđe mladi pomorac Boki u uniformi.

„Djevojko, šta radiš nasred mosta?“, poviče pomorac.

„Ma hoću da se ubijem, svi me muškarci svaki dan samo žele j… i ništa više, niko se ne bi sa mnom družio i razgovarao!“, odgovori tužno plavuša.

„Nemoj tako, nismo ni mi svi isti, evo ja se upravo danas ukrcavam na brod za Ameriku, pa ako hoćeš kreni sa mnom na besplatni put. Možeš spavati na drugom krevetu u mojoj kabini, a ja ću ti tajno donositi hranu. Samo mi moraš obećati da ćeš ostati skrivena u mojoj kabini, jer ako te kapetan otkrije oboje smo nastradali“, reče njoj pomorac.

I razmisli plavuša pa pomisli – evo nade za bolji život u Americi! I tajno se te noći ukrca s njim na brod.

Prvog dana donese pomorac doručak u kabinu i vrati se na posao. Donese joj ručak i opet se vrati na posao. Uveče joj donese večeru i mrtav umoran od posla sruši se u svoj krevet i zaspi. I tako isto bijaše i drugi, i treći i peti dan, a plavuši, iz dana u dan, pomorac sve draži i draži, pa nakon sedam dana shvati da se zaljubila u njega. Kada je te večeri došao u kabinu, ona ga poljubi i završe u žestokom seksu.

I tako ploviše oni dva i po mjeseca. Preko dana on bi radio, a ona bi, zahvalna i sretna, s uživanjem čistila i pospremala njihovu kabinu. A svaku bi veče uski brodski krevet glasno škripao od njihovog strašnog seksa, sve dok jedno popodne u kabinu slučajno ne uđe kapetan broda.

Ugleda prekrasnu plavušu i u čudu je upita: „Djevojko šta vi radite na mom brodu?“

„Ma znate kapetane ……. ja….. ovaj……onaj…..ja sam se htjela ubiti jer me svi muškarci žele samo j… i niko se od njih ne bi se sa mnom družio i razgovarao. Spasio me vaš mladi pomorac i poveo ovim brodom na put u Ameriku. Rizikovao je svoj posao kako bi mi pomogao i predivan je prema meni, cijeli dan naporno radi i donosi mi hranu. Zavoljeli smo se i svaku veče istinski vodimo ljubav dok se naše duše i tijela spajaju u jedno. Raznorazni pokvarenjaci više ne iskorištavaju moje tijelo, više me nitko, kako vi muškarci odvratno kažete, ne J…“, objašnjavala je ona.

Kapetan je mirno pogleda preko svojih naočara i hladnokrvno odgovori: „J… on tebe srećo, j…! Ovo je trajekt Kamenari-Lepetane!“

Izvor – nepoznat

Cenzura – Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.