Prolaze decenije: Put Trebinje – Ljubinje (VIDEO)

Prolaze decenije, mjenjaju se garniture lokalnih vlasti, načelnici i gradonačelnici, a ista ostaju predizborna obećanja i dio magistralnog puta M-6 između Trebinja i Ljubinja.

Smatramo da ovo predizborno obećanje aktuelne gradske vlasti trebaju ispuniti jer je od izuzetne važnosti za stanovnike dva susjedna grada i hercegovačke regije.

Stav našeg portala je da ukažemo na nedostatke i podržimo sve pozitivne promjene, nepristrasno, bez političke obojenosti.

Vjerujemo da će se sa ovom inicijativom složiti ogroman broj naših pratilaca i da će svesrdno podržati najavu događaja koju ćemo kreirati na našoj Facebook stranici. Događaj će se zvati „Ispunjeno obećanje – Rekonstrukcija puta Trebinje – Ljubinje – do 31.12.2017.

Nadamo se da će ovo obećanje biti ispunjeno i da ćemo do kraja ove godine biti u prilici da pohvalimo aktuelnu gradsku vlast po ovom pitanju.

Pogledajte video prilog od 21.09.2016.

Leutar.Net

2 KOmentara

  1. Žalosno je ali ove godine to nećemo dočekati.A podržavam sve projekte,i ja bi to volio ali stvarnost je drugačija,nije raspisan tender,nema izvođač trenutno,nema trenutno projektne dokumentacije,barem ja raspolažem sa takvim informacijama.ako ima neko ko zna tačno,neka odgovori.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.